Kosten, welke finacieringen zijn mogelijk

 

Persoons Gebonden Budget (PGB)

PGB is een bedrag waarmee u zelf zorg, verpleging of hulp en ondersteuning inkoopt. U bepaalt zelf waar, wanneer en van wie u de zorg krijgt. Dit geeft meer regie over uw zorg. Een PGB brengt ook verplichtingen met zich mee.  U bent zelf verantwoordelijk voor de aanvraag van het PGB, u dient zelf de administratie omtrent het PGB bij te houden, U dient zelf een strakke controle te hebben op uw financiën.


Specifieke vragen? Neem gerust contact op. En als je wilt komen kijken, is dat uiteraard ook mogelijk.

  • Voor bedrijf gerelateerde vragen Mail
  • Voor aanmelden wonen/naschoolse opvang Mail
  • of bel +31630695402

Wij nemen z.s.m. contact op.

 

Zorg in Natura (ZIN)

Bij ZIN maakt de gemeente, het zorgkantoor of de zorgverzekeraar afspraken met verschillende zorgorganisaties. Hieruit kiest u wie verzorgt of ondersteunt. U maakt met de zorgaanbieder afspraken over de manier waarop u zorg en ondersteuning krijgt. U heeft geen enkel omkijken naar de administratieve taken welke komen kijken bij het regelen van zorg. Hiervoor is de gemeente, het zorgkantoor óf de zorgverzekeraar verantwoordelijk.

 

Specifieke vragen? Neem gerust contact op. En als je wil komen kijken, is dat uiteraard ook mogelijk.

  • Voor bedrijf gerelateerde vragen Mail
  • Voor aanmelden wonen/naschoolse opvang Mail
  • of bel +31630695402

Wij nemen z.s.m. contact op.

 

Wat betaal je zelf?

Denk aan, persoonlijke verzorgingsproducten, snoep, uitjes, abonnementskosten mobiel, lidmaatschapskosten, abonnementskosten in het algemeen, kapper en kleding zijn voor eigen rekening. Maar ook bepaalde vervoer en/of begeleidingskosten die niet zijn opgenomen in de indicatie. Hoe dat zit, leggen we graag nader uit.

 

 


Machtige Heer, grote Verlosser,
iedere dag kneden Uw handen mijn leven als klei

opwekking 598