Voor wie Bernisser Handen bedoeld is

Bernisser Handen is een woonvoorziening voor jongeren (uitsluitend jongens) die door omstandigheden (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen. De woonvoorziening is bedoeld voor jongeren met ADHD, Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en/of hechtingsstoornis. De jongeren wonen bij Bernisser Handen met een passend Zorg Zwaarte Pakket (ZZP).
Lees verder >

Begeleid wonen

Lees verder >

Buitenschoolse individuele begeleiding plus

Kun je wel thuis wonen, maar is begeleiding toch gewenst?

Bernisser Handen biedt buitenschoolse individuele begeleiding plus aan, na schooltijd van maandag t/m donderdag tot 19.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn de mogelijkheden beperkt.

Lees verder >

Wie en hoe ondersteunen wij?

Jongeren met ADHD, hechtingstoornis/problematiek en Autisme Spectrum Stoornissen (ASS) met een passend Zorg Zwaarte Pakket. Ieder persoon is uniek en vraagt zijn eigen benadering en/of aanpak, daarom is er eerst een uitgebreide kennismaking.
Lees verder >

In de praktijk

Wij praktiseren en belijden de Christelijke levensovertuiging, en verwachten van onze bewoners dat zij daar gepast mee omgaan, u kunt er vanuit gaan dat ook wij anderen zullen respecteren.
Lees verder >

Wie we zijn

Ed en Ria - Al sinds lange tijd bieden wij zorg aan kinderen en jongeren die psychisch benadeeld zijn. Al van nature zijn wij mensen die graag terug geven aan de samenleving en hun eigen krachten in willen zetten voor hen die zelf een handje kunnen gebruiken.
Lees verder >

Woonvoorziening, buitenschoolse en ambulante begeleiding voor jongeren met ADHD, Autisme Spectrum Stoornissen (ASS) en/of hechtingsstoornis

Wij zijn Ed en Ria van Geest, oprichter en hart van Bernisser Handen. Al sinds 1984 hebben wij veel ervaring mogen opdoen in het opvangen en ondersteunen van jongeren met een psychische aandoening en/of verstandelijke beperking. Vanuit onze Christelijke levensovertuiging hanteren wij in ons dagelijks handelen normen en waarden waarbij vergeving, wederzijds respect en naasten liefde centraal staat.

Woonvoorziening Bernisser Handen is gevestigd in het mooie en rustige Simonshaven, nabij natuur- en recreatiegebied de Bernisse. De woonvoorziening is bedoeld voor  jongeren met ADHD, Autisme Spectrum Stoornissen (ASS) en/of hechtingsstoornis met een zorg zwaarte pakket (ZZP), Zorg In Natura (ZIN) of Persoonsgebonden Budget (PGB).

 

 Jeugdstem


Machtige Heer, grote Verlosser,
iedere dag kneden Uw handen mijn leven als klei

opwekking 598


Aanvragen

Vind u de opzet van Bernisser Handen aansprekend en je wil meer weten? Of een afspraak voor kennismaking?

  • Voor bedrijf gerelateerde vragen Mail
  • Voor aanmelden wonen/naschoolse opvang Mail
  • of bel +31630695402

Dan plannen we graag een persoonlijk gesprek in en kunnen we je meer vertellen over onze expertise en werkwijze. Aarzel niet en neem gerust contact op.

Mocht na verloop van tijd blijken dat iemand zich absoluut niet thuis voelt binnen de groep, dan zullen we er natuurlijk aan mee werken naar het zoeken van een alternatief.

LAATSTE NIEUWS

Copyright © 2024 by Bernisser Handen. Technisch design by VDLX, Art Work by Ferazzo

Bernisser Handen, woonvoorziening voor jongeren en jongvolwassenen. Woonvoorziening en buitenschoolse begeleiding voor jongeren en jongvolwassenen met ADHD en aanverwant autisme. Woonvoorziening, buitenschoolse, begeleiding, jongeren, jongvolwassenen, ADHD, autisme, psychische aandoening, verstandelijke beperking, christelijk